enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Yeni Trend Yazlık Mini Elbise Modelleri

Yeni Trend Yazlık Mini Elbise Modelleri
A+
A-

Hani derler ya çirkin kadın yok bakımsız kadın var diye. Gerçektende çok doğru bir söz. Kadın gerçekten üzerine yakışan, tarzına uygun, kilosuna göre, boyuna göre bir elbise giydiğinde kadın güzelliğine güzellik katacak ve toplumda tüm dikkatleri üzerine çekecektir. Anak çevreye baktığımızda azımsanamayacak derecede bayan malesef giyinmeyi bilmiyorlar. Örneğin bir etek tek başına çok güzel olabilir ama o elbise size yakışmayabilir. Başka bir sorun ise şudur: Çok güzel bir elbise modeli ayakkabı ile, çanta ile iyi kombine edilmezse üzerinizde o en güzel elbise modeli dahi çok kötü görünebilir. Bu bakımdan giydiğiniz elbiseyi diğer aksesuarlar ile çok iyi kombine etmeniz gerekir.
Aşağıdaki küçük resimlere tıklayarak resimlerin büyük hallerini görebilirsiniz

Sayfamızda okadar güzel elbise modelleri varki eminim bunlardan beğendiğiniz tarzınıza uygun elbise modelleri çıkacaktır.Beyaz kalın askılı şifon elbise modeli yazın en çok tercih edilen elbise türlerinden. Beyaz yazın herkesin tercih ettiği renk ve kalın askılı olması rahatlık açısından bayanların tercih ettiği model.
İp askılı göğüs dekolteli ekose desenli mini elbisede özellikle spor giyinmeyi seven bayanların en çok ilgisini çekecek elbise modeki. Çiçek desenli elbiseler bu sezonda çok moda oldu. Bayanların çiçek gibi olması gerçekten de çok güzel. Büyük çiçek desenli veya küçük çiçek desenli elbiseler yaz aylarına damgasını vurduracak elbise modelleri.
Kırmızı straplez elbise modeli gibi bir çok elbise modelleri bu sezonda moda rüzgarı estirecek. En çok gece tercih edilecek olan bu elbise modelleri bayanların üzerinde çok seksi duracaklar.
Yeni sezonda göğüs altından kemerli elbise modelleri veya belde ince kemerli elbise modelleri trend oldu. Elbiseyi kesen ince bir kemer elbisede çok farklılıklar yaratıyor. Tabi bu kemeri nerede kullanacağınız çok öenmli bayanlar. Kemeri takarken vücut ölçülerinizi göz önünde bulundurup sizi en sayıf nasıl göstereceğine iyi karar verip öyle seçim yapın

Yorumlar

  1. blank Aybike dedi ki:

    Cok guzel ama resimelr cok kucuk gormmyYorum

Kadın sitemap, Dekorasyon sitemap, Yemek Tarifleri sitemap Yandex.Metrica