enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

2015 Oscar: Kırmızı Halı

2015 Oscar: Kırmızı Halı
A+
A-

22.02.2015 tarihinde Los Angelas’ta gerçekleşen 87. Academy Ödülleri yani Oscar sahiplerini buldu. Ödül töreni Hollywood’daki Dolby Theatre ve Highland Center’da gerçekleşti. Şimdi kırmızı halı stillerine göz atmaya başlayalım. Kim hangi markayı giymiş, hangi marka mücevherleri tercih etmiş hep beraber bakalım.

Yazının sonunda favorilerinizi bekliyorum.

Aşağıdaki kolajda görmüş olduklarınız benim favorilerim.

2015 Oscar Kırmızı Halı (6)

Jennifer Lopez’in tercihi Elie Saab Haute Couture’dan yana. İnsanın böyle bir elbise içinde prenses gibi gözükmemesi imkansız gibi duruyor. At kuyruğu saçları ve makyajıyla tamamen göze hitap ediyor. Gözümü çok az rahatsız eden detayı göğüs dekoltesi. Bir santim daha içerden olsaymış sanki daha hoş gözükecekmiş. Sizce de öyle değil mi?

2015 Oscar Kırmızı Halı (4)

Gwyneth Paltrow Ralph & Russo Couture tasarımlı pudra rengi elbise tercih etmiş. İyi ki de böyle bir elbise giymiş. Bu sayede pudra rengi bir gülün ne kadar güzel işlenebileceğini görmüş olduk. Eminim ki önümüzdeki zamanlarda bu elbisenin benzerlerini göreceğiz. Takıları ise kıyafetiyle çok uyumlu şahane bir görüntü oluşturuyor.

2015 Oscar Kırmızı Halı (8)

Jenna Dewan Tatum gecenin en şıkları arasında gösterilmese de beyaz Zuhair Murad elbisesiyle ciddi anlamda gözlerimi kamaştırdı. Takıları ve makyajını çok beğendim.

2015 Oscar Kırmızı Halı (7)

Gelelim şimdi Oscar ödül töreninin en ışıltılı ismine. Emma Stone Elie Saab Haute Couture elbisesi ve Tiffany Blue Book Collection takılarıyla ışıl ışıl gözüküyor. Bacak ve sırt dekoltesi de çok güzel. Burada gözümü yoran detay ise kollarındaki gümüş tüller. O kadar kusuru da görmezden geliyorum. Ayakkabısının elbisesinin rengiyle uyumu, saçlarının rengini ve modelini çok sevdim. Kusursuz gözüküyor.

2015 Oscar Kırmızı Halı (5)

Scarlett Johanson yeşil Versace elbisesini çok beğendim. Ancak taktığı kolyeyle elbiseyi biraz kapamış olduğunu yani boğduğunu düşünüyorum. Yüzünün güzelliğini görmeniz açısından yakın çekim bir fotoğrafını da paylaşıyorum. Ayrıca saçınızı kısa kestirmeyi düşüyorsanız bu modele göz atmanızı tavsiye ederim. Oldukça havalı.

2015 Oscar Kırmızı Halı (9)

Rosamund Pike kırmızı Givenchy elbisesiyle ne kadar da kusursuz gözüküyor. Yeni doğum yapmasına rağmen kilolarına kısa sürede veda etmiş. Saçını ve abartı olmayan makyajını çok beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim.

2015 Oscar Kırmızı Halı (10)

Chrissy Teigen’ın beyaz, işlemeli Zuhair Murad elbisesine bayıldım. Yukarıda Jennifer Lopez’in elbisesinden bahsederken keşke bir tık daha kapalı olsaymış demiştim. Ne demek istediğimi Chrissy Teigen’ın göğüs dekoltesine bakarak anlayabilirsiniz. Rujuna ve saçlarına, takılarına kısacası her şeyine bayıldım. Kendisi de favorilerim arasında. Lupita Nyong’o Calvin Klein Collection elbise ve Chopard mücevherleri tercih etmiş. Zaten hep nerede nasıl giyineceğini biliyor. Kendisi de oldukça hoş. Rita Ora Marchesa elbisesiyle uzaktan bakınca gayet hoş ama yaklaşıp detaylara inince adını koyamadığım bir hoşnutsuzluk kaplıyor içimi. Sarı işlemeler olmasa daha mı güzel olacakmış sanki?

2015 Oscar Kırmızı Halı

Felicity Jones ise kırmızı Alexander McQueen tasarımlı elbisesiyle karşımızda. Öyle bir bakmış öyle mahcup ki annemler beni zorla getirdi buraya. Zaten bu elbiseyi de ben seçmedim gibi tavırlar içerisinde. Cate Blanchett, Maison Margiela by John Galliano tasarım elbise tercih etmiş. Keşke boynundaki kolyeyi takmasaymış. Jennifer Aniston’ın tercihini Versace’den yana kullanıyor. Hep aynı tarzda hiç bizi şaşırtmıyor. Lady Gaga gibi olsun demiyorum da insan bazen standartlarının dışına çıkar. Jessica Chastain Givenchy elbisesiyle karşımızda. Elbisenin askılarıyla ayakkabının bantları arasında uyum yakaladım. Yani dikkatli bakınca onu gördüm 🙂 Onun dışında kendisi de gerçekten çok hoş.

2015 Oscar Kırmızı Halı (2)

Lady Gaga zaten onun tarzı bu. Eldivenlerine bakınca birazdan bulaşıkları yıkayacak gibi bir görüntü oluştursa da onu bu tarzıyla artık kabul ediyoruz. Ama Kelly Osbourne hakkında aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Bir günde ona bakıp şaşırmak istiyorum.  Keira Knightley kendisi şu an hamile ve her haliyle çok güzel. Elbise tasarımını Versace‘den yana kullanıyor.

2015 Oscar Kırmızı Halı (1)

Gecede hep güzeller yoktu. Kötünün de kötüleri vardı. Hazırsanız aşağıdaki görsele bakıp ibret alabilirsiniz. Giymeyelim, giydirmeyelim.

2015 Oscar Kırmızı Halı (11)

Bir Oscar töreni kırmızı halısının sonuna geldik.

Sizin favoriniz kim? Siz en rüküş olarak kimi seçiyorsunuz?

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Kadın sitemap, Dekorasyon sitemap, Yemek Tarifleri sitemap Yandex.Metrica