enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

MET GALA’SI KIRMIZI HALI

MET GALA’SI KIRMIZI HALI

Her yıl New York’ta düzenlenen Metropolitan Müzesi Kostüm Enstütüsü Galası kısası MET Gala bu yıl da tüm ihtişamıyla dün gece gerçekleşti.

Bu yılın teması ise Çin olarak belirlendi. Temanın Çin olarak belirlenmesi moda ve sosyete dünyasında gelmiş geçmiş en zor olan tema olarak yorumlandı. Gecede en çok transparan kıyafetler tercih edildi. Şimdi bu kıyafetlere beraber göz atalım.

Rihanna galaya sarı, Çin motiflerini yansıtan omlete benzeyen bir pelerinle katılıyor. Rihanna gecede seçimini Guo Pei’den yana kullanıyor. 2015 MET GALA'SI KIRMIZI HALI

Gecenin en cesur isimlerinden biri de kırmızı halı üzerinde transparan görünümlerine alışkın olduğumuz Beyonce. Beyonce elbise tercihini Givenchy Haute Coutre’dan yana kullanıyor.

2015 MET GALA'SI KIRMIZI HALI (1)

40’lı yaşlarına gelmesine rağmen her sene bir önceki yıldan daha çok güzelleşen Jennifer Lopez’de transparan Versace elbisesiyle karşımızda. Kim Kardashian ise tercihini Roberto Cavalli’den yana kullanıyor.

2015 MET GALA'SI KIRMIZI HALI (2)

Stilini her zaman beğendiğim iki isim karşımızda şimdi de. İkisi de bu gece kendilerini fazla riske atmıyorlar. Rosie Huntington-Whiteley tercihini Versace’den yana Kendal Jennar ise Calvin Klein’den kullanıyor.

2015 MET GALA'SI KIRMIZI HALI (4)

En son yazığım yazılardan birinde risk almayı hiç sevmeyen  Sarah Jessica Parker’dan bahsetmiştim. H&M kıyafetini gördüğümde oldukça şaşırdım. Temayı nasıl da harika kullanmış.

2015 MET GALA'SI KIRMIZI HALI (6)

Solange Knowles’in tarzını pek beğenmesemde bu gece temayı oldukça yansıtan Giles Deacon elbisesi ile karşımızda. Emily Blunt/ Prada, Giles Deacon/Erdem elbisesiyle temanın hakkını verenlerden.

2015 MET GALA'SI KIRMIZI HALI (7)

Sienna Miller ve Amal Clooney renk tercihlerini kırmızıdan kullananlar arasındalar. Amal Clooney’in elbise tercihi Maison Margiela. Sienna Miller’ın ise Thakon.

2015 MET GALA'SI KIRMIZI HALI (5)

Lady Gaga hoşuma gitmedi değil. Kendisi zaten sürekli farklı giyindiğinden bu sefer diğerleri arasında pek sırıtmayıp yanlışlıkla temaya uymuş gibi bir hali var. Yoksa farklı onun yaptığı en kolay şey. Saç aksesuarı, kimonosu ve kaşlarıyla oldukça ilgi çekici. Katy Perry’in bu sene kullandığı çanta tarzı modanın en gözdesi. Artık sıradanlıktan tamamen sıyrılırdı yakında bu çantaları birçok kişinin kolunda göreceğimize eminim. Miley Crus elbise tercihini Alexander Wang’dan yana kullananlar arasında.

2015 MET GALA'SI KIRMIZI HALI (9)

Beni en çok şaşırtanlar arasında Jennifer Lawrence bulunuyor. Kendisini genellikle en üst sıralara koyardım. Onu hep muhteşem kabarık elbiselerle görmeye alışığız. Elbise tercihini yine Dior’dan yana kullanıyor. Anne Hathaway uzun dore rengi Ralph Lauren, Amanda Seyfried ise Givenchy Haute Coutre elbisesiyle karşımızdalar.

2015 MET GALA'SI KIRMIZI HALI (10)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Kadın sitemap, Dekorasyon sitemap, Yemek Tarifleri sitemap Yandex.Metrica