enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

2012 Trend Mini Elbise Örnekleri

2012 Trend Mini Elbise Örnekleri
A+
A-

Mini boy elbiseleri ne kadar çok sevdiğinizi biliyoruz bayanlar. Fiziğine güvenen bayanlar, özelliklede bacaklarına güvenen bayanların tercih ettiği kısa elbiseler yeni sezonda birbirinden güzel farklı renk ve modellerde vitrinlerde sizin beğeninize sunuldu. Okadar çok güzel model varki 2012 elbise trendlerinde hangisinde kadar vereceğini şaşıracaksınız bayanlar.Yeni sezonda okadar çok ki kısa elbiseler tek bir model ile de kocaman bir yaz geçmez zaten. Yazında en çok giydiğiniz kıyafetler arasında zaten elbiseler.Bizde her yerde rahatlıkla giyebileceğiniz en güzel elbise modellerini sizler için sitemize aldık. Sizin de bu modellerin hoşunuza gideceğini düşündük. Umarım doğru düşünmüşüzdür. Şimdi hepberaber sizin için seçtiğimiz birbirinden güzel elbise modellerini inceleyelim.


Yazın renkli giyiniriz herkes ayrı bir renk giyer her yer cıvıl cıvıl görünür. Elbise modelleride de her renk elbiseyi seçtik fakat rengi kadar modelide önemli. Bu yıl çiçekli kıyafetler çiçekli elbiseler çok moda oldu. Yani bu yaz çiçekli elbiseler ile szide çiçek gibi olacaksınız bayanlar. Beli lastikli vyaz kemerli elbiselerde en çok tercih ediler elbise modelleri arasında. özellikle göğüs altından gelen kemerler ile hem etek hemde elbise görünümü yansıtması çok güzel.
Bu sezonda dantelli kıyafetler çok moda oldu. Elbiselerdeki dantellerde çok şık duruyor. Bazı elbiselerin kollarında ve sırtında dantel detayı kullanılırken bazı elbiselerde tümden dantel tercih ediliyor ve bu elbiseler gerçekten çok harika görünüyor. Şık bir yere giderken rahatlıkla tercih edebileceğiniz elbise seçenekleri arasında bayanlar. Hem modaya uyup hemde estetikliği yakalamak mümkün.
Elbisenin önü kısa arkası uzun modern şık elbiseler ilede çok şık olabilirsiniz. Bu modeller daha çok abiye kıyafetlerde tercih edilirken artık günlük kıyafetlerde de bayanların seçenekleri arasında. Yeni sezon mini elbise modellerini düz babetler ile veya topuklu ayakkabılar ile kombine ettiğiniz zaman harika bir görünüme sahip olacaksınızdır. Ayakkabı seçimini elbisenin modeline, mekana ve zamana göre yapmanız da çok önemli.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Kadın sitemap, Dekorasyon sitemap, Yemek Tarifleri sitemap Yandex.Metrica