enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

2012 Lee İlkbahar Yaz Koleksiyonu

2012 Lee İlkbahar Yaz Koleksiyonu
A+
A-

Bay bayan herkes kış aylarının yağmurlu günlerin bitip güneşli günlerin gelmesini büyük bir merakla bekliyor. Markaların kataloglarında gördükleri kıyafet kombinleri herkesi heyecanlandırıyor. Artık sadece kadınlar değil erkeklerde kıyafetlere çok önem vermeye başladılar. Onlarda artık kadınlar kadar alışveriş yapıp kıyafetlerine önem veriyorlar. Aslında bu güzel bir şey insanların kendine özen göstermesi bakması… Lee nin kataloğunda hem erkeklerin hemde bayanların ilgisini çekecek farklı şık tarz kıyafetker yer aldı bu sezonda. Bayanlarda yüksek bel pantolonların tekrar geldiğini biliyorsunuzdur. Jeanlerde de aynı şekilde yüksek bel modası bayanların ilgisini çekiyor. Yüksek bel pantolon ve şık bir bluz ile oluşturulan kombinler yeni sezonun en gözde kombinleri olacak. Birde yüksek bel pantolon giyen bayanların bel çevresindeki yağ oluşumuda azalmış oluyor çünkü düşük bel pantolonlar çok aşağıda kalıyor ve sıkı olduğu için yağ oluşturuyor zamanla.Bunuda unutmamak lazım.
Birbaşka kombin ise renkli pantollar ile yapılanlar. Bayanlar renkli giyinmeyi çok severler. Geçtiğimiz sezonlarda da renkli dar paça pantolonlar vitrinlerde çok gördük ve yeni sezonda da mavi pembe sarı dar paça pantolonlar bayanların ve erkekleri en çok tercih edeceği kıyafetlerin arasında yer alacak. Lee de bu pantolonların en güzelini her renkte her modelinide bulabilmeniz mümkün.
Diğer bir kıyafetimiz ise gömlekler. Önceleri erkekler çok daha tercih ettikleri gömlekler artık bayanlarında giydiği kıyafetler arasında yer alıyor. Büyük kareli gömlekler, küçük kaleri gömlekler, çizgili gömlekler…Hem spor giyimde hem de klasik giyimde bayanlar gömleklerini kullanabiliyorlar. Her mekanda rahatlıkla giyebilirsiniz gömleklerinizi. Erkekler içinde Lee en güzel gömlekleri erkeklerin beğenisine sunmuş. Yaz aylarının renkli şık modern değişik geçeceğini katologlardan anlayabiliyoruz arkadaşlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Kadın sitemap, Dekorasyon sitemap, Yemek Tarifleri sitemap Yandex.Metrica