enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

2012 Adil Işık En Modern Kreasyonları

2012 Adil Işık En Modern Kreasyonları
A+
A-

2012 Adil Işık koleksiyonunun en belirgin en çok tercih edilen parçası boyun kısmından fiyon şeklinde bağlanabilen saten gömlekler. Baynların en çok ilgisini çeken gömlek modelleri. Şık bir panyolon veyaa etek ile kombine edildiğinde çok daha güzel olacaktır bu saten gömlek modelleri.
En çok kullanılan renklerdne biri tarçın ve kiremit renkleri. Bu sıcak renkler yüksek belli pantolonlar ile birleşince ortaya daha çok sıcak bir kombin görünüm çıkmış.Ayrıca yeni sezonda bildiğiniz üzere her yerde leopar desenleri kullanıldı tab adil ışıktada leopar desenini çok fazla görmek mümkün.
Kabanlarındaki kürklü detaylar eminim hiçbir bayanın gözünden kaçmamıştır. Her bayanın kürk sevdası vardır. Tümden bir kürk alamasanız bile kabanlardaki kürk detayı ilede çok şık olabilirsiniz. Geçtiğimiz sezon blazer cektleri çok fazla vitrinlerde gördük ve bu sezonda da aynı şekilde vitrindeki yerini korumatı başardı blazer ceket modelleri. Bayanların çok fazla tercih ettiği ceket türü hem bantolonların üzerine hemde eteklerin üzerine ve elbiselerinde üzerine kombin yapabileceğiniz harika tasarımlar.
Eteklerde ve elbiselerde kullanılan dantel detayları bayanların çok fazla ilgisini çektiği belli. Danteller sade bir elbisede birleşince çok sade sıradan bir elbiseyi bile haddinden fazla şık hale getirebiliyor. Bayanların buda çok hoşuna gidiyor yani hem sadeliğin hem şıklığın olduğu tek bir elbiseyi giymek hangi bayanın hoşuna gitmezki .Aksearlarda da yeni tasarımlara yer vermeyi ihmal etmemiş asil ışık farklı şapkalar, kutu çantalar çantalardaki zincir askılar ile adil ışık her sezonda olduğu gibi bu sezonda da bayanların beğenisini fazlasıyla kazanabilecek kreasyonlar hazırlamayı başarabilmiş.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Kadın sitemap, Dekorasyon sitemap, Yemek Tarifleri sitemap Yandex.Metrica